Prijzen

Onze prijzen  voor een behandeling zijn verschillend per ras en zijn gebaseerd op de duurtijd van de behandeling.
Honden die echter veel groter zijn dan de ras-standaard of honden die meer werk vragen, zoals een moeilijke vacht, veel knopen in de vacht of aanwezigheid van parasieten, vragen meer werk en onderhoud. Onze hondentrimsters brengen U tijdens een eerste check hiervan op de hoogte en kunnen U mogelijks een aangepaste prijs voor de extra behandeling meegeven. Alzo wordt uw hond optimaal verzorgd en blijven wij eerlijk in het aanrekenen van een eventuele meerprijs.  
Als er tijdens de behandeling van uw viervoeter onverwacht nog een probleem wordt vastgesteld zal er steeds met U een overlegmoment worden aangegaan (indien telefonisch bereikbaar). U staat bij ons nooit voor verrassingen bij het afhalen van uw hond.
Het blijft dan ook een onmiskenbaar gegeven "Hoe beter U uw hond zelf onderhoudt, hoe minder de kosten van een behandeling zullen bedragen!"

AANBIEDING: Kennismaking

Voor elke nieuwe hondenklant bieden wij als kennismaking een leuke en nuttige attentie aan.

AANBIEDING: Trimbezoek binnen 3 maanden

Als U in de maanden september, oktober of november 2016 een reservatie online boekt geniet U 10% korting op de behandeling!
Als uw volgende trimbezoek binnen de 3 maanden valt na uw vorige afspraak krijgt U van ons 10% korting op de trimbeurt (indien de hond geen extra werk vraagt door bv. knopen).